SYDINDIEN

YOGA & AYURVEDA

den 11. – 25. februar 2024 – UDSOLGT

den 11. – 25. marts 2024 – UDSOLGT

Nu åben for tilmelding:

den 22. februar – 8. marts 2025

Indien er balsam for din krop og sjæl

Kom ned i gear, skab ro og glæde i dit liv

Tag med på en fantastisk tur til Sydindien, hvor du hver dag dyrker Yoga og Meditation. Denne rejse er stærkt vanedannende – så er du advaret (;

Vi bor i den sydlige by Kovalam, som ligger lige ud til havet, og er kendt for sit fyrtårn for enden af stranden. Jeg har fundet et lille paradis, ejet af det sødeste italienske par, som er et Guest House beliggende på bjergsiden med udsigt over havet og de tusinde palmer.

Yoga og Ayurveda går hånd i hanke her, så hvis du drømmer om ayurvediske behandlinger med massage og udrensning, kan det indgå som en fin del af din Yoga praksis på denne rejse. I Kovalam tilbydes du flere steder massage og skønhedsbehandlinger til en rigtig god pris. Ayurveda kan bruges til at rette op på ubalancer i kroppen og afhjælpe sygdom eller til bare til ren nydelse. Jeg hjælper med kontakten til en meget dygtig ayurvedisk læge, som kan give dig en konsultation inden dine behandlinger. Konsultationen er gratis, og du bestemmer selv, om hvorvidt du vil fortsætte med massage behandlingerne. Panchakarma er den aurvediske udrensning som foregår over flere dage. Abhyanga er oliemassage og Shirodhara er en meget beroligende olie, som løber over panden. Priserne er yderst fornuftige på alle behandlinger.

Efter 2 uger i Indien er du ikke bare fyldt op med indtryk fra en fremmed kultur fyldt med krydrede dufte, stærke farver, chanten fra hindu templerne og eksotisk varme. Du vil også føle dig afslappet og hensat til en overgivelse fra alt der kontrollerer din hverdag der hjemme. For det er det Indien gør. Den får os ned i gear og får os til at sætte andre briller på, der kan påvirke vores syn på livet. Måske turen netop er med til at ændre på noget i dit liv, som du har brug for at få ændret, eller du har måske bare brug for at slappe af, slippe hverdagen og have 2 uger for dig selv. Du kan rejse alene eller med en partner.

På denne tur bor du ikke på luksus resort, men får mulighed for at mærke Indien og inderne ved at bo på et lille Guest House midt i byen Kovalam (hvilket er mere værd end et luksus resort). Paradesh Inn er en lille oase beliggende med den skønneste udsigt over havet og de tusinde palmer. Her ser du solnedgange, som du ikke vil glemme, mens du dyrker Yoga i den lune brise sen på eftermiddagen. Ørnene flyver omkring palmernes trækroner, som et majestætisk syn.

Paradesh Inn ejes af et hjertens varmt italiensk ægtepar, som ud over deres gæstfrihed også serverer byens bedste morgenmad med italiensk kaffe. Kovalam emmer af Yoga og ayurvediske behandlinger, og folk fra hele verden kommer hertil for disse formål. Kovalam er en hyggelig by med mange små gadehandlere, hvor du kan gøre gode indkøb af krydderier, tøj, Cashmere, Pashmina, håndværk, smykker og ayurdiske produkter (kosttilskud, olier, cremer mm.)

Hvad kan du opleve:

Der er rigtig mange muligheder for udflugter – lige fra at besøge et Hindu templet, Backwater flodtur, besøg i Ashram til Varkalas smukke badestrande. Alle udflugter er ikke beregnet med i prisen, men ligger på et mindre beløb. Både taxi og udflugter er stadig meget billigt for os.

Priser pr. person:

 • Standard værelse med dobbeltseng:
 • 8.100 kr. som eneværelse / 6.600 kr. som delt dobbeltværelse
 • Superior værelse med dobbeltseng:
 • 9.250 kr. som eneværelse /  7.250 kr. som delt delt dobbeltværelse

Inklusiv et 14 dages ophold på Paradesh Inn:

 • Morgenmad/brunch hver dag
 • 40 timers Yoga undervisning
 • Taxi til og fra lufthavnen
 • Rengøring hver dag
 • Din egen personlige guide – Lotte –  står til rådighed hver dag

Ikke inklusiv:

 • Flyrejsen
 • Udflugter og transport

Dagens program:

 • 07:00 – 08:30 Yoga, Pranayama & Shavasana
 • 09:30 – 11:00 Brunch med sunde retter, melonjuice, kaffe/te og lidt sødt
 • 17.30 – 19:00 Yoga, Mindfulness & Shavasana
 • 19:30 – 21:30 Middag på en af de skønne restauranter i byen

Køb din egen flyrejse til Trivandrum TRV, og på den måde er du mere fritstillet, såfremt du ønsker at forlænge din rejse. Du er også meget velkommen til at booke samme fly som Lotte, og flyve fælles til Indien. Her møder du Lotte i Kastrup lufthavn inden afrejsen. Såfremt du ønsker at flyve så direkte som muligt til Indien, kan du flyve via Doha med Qatar Airways eller via Dubai med Emirates. Dette er en flyvetur på ca. 13 timer i alt.

Rejsen gennemføres ved et minimum på 7 personer. I alt 12 pladser er ledige fra start. Din rejse er reserveret, når du indbetaler et depositum på 2.000 kr. eller har bekræftet på e-mail. Skulle rejsen mod forventning blive aflyst, vil du få dit depositum retur. Ønsker du selv at aflyse rejsen, vil du ikke blive opkrævet yderligere, end det du har betalt, men ikke få dit depositum retur. Hvis rejsen bliver aflyst af dig, er det dit eget forsikringsselskab, som eventuelt skal dække dine omkostninger.

Der er mulighed for at kombinere denne rejse med Maldiverne eller Sri Lanka. Maldiverne og Sri Lanka ligger kun en times flyvetur væk, og kan stærkt anbefales. Tal gerne med Lotte, om hvorvidt du ønsker at kombinere denne rejse med et af disse lande, da Lotte også har afholdt yogarejser på Maldiverne og Sri Lanka.

For tilmelding og yderligere oplysninger kan du kontakte Lotte Ljungstrøm på e-mail. Du er også meget velkommen til at ringe og få en snak med Lotte om muligheder, Yoga og de oplevelser der venter i Indien.

lotte@ljungstroem.dk / mobil +45 6171 3388

Glæder mig til at møde dig på denne vidunderlige rejse – Namasté Lotte

Links:

Hotel Paradesh Inn: https://www.facebook.com/paradesh

Paradesh Inn finder du også på Tripadvisor og Lonelyplanet.

Fly: søge agent anbefales www.momondo.dk. Søg på CPH (København) – TRV (Trivandrum)