YOGAREJSE TIL INDIEN I 2022

Trænger du til at komme helt ned i gear og har du lyst til at fordybe dig i yoga og pleje af dig selv?

Indien er balsam for krop og sjæl midt i de kolde danske vintermåneder.

Tag med på en fantastisk tur til Sydindien, hvor du hver dag dyrker yoga og meditation. Her kan du også få massage for både krop og ansigt samt skønhedsbehandlinger for næsten ingen penge. Ayurvediske behandlinger med massage og udrensning kan være en fin del af din yoga praksis, og kan bruges til at rette op på ubalancer i kroppen eller til bare ren nydelse.

Efter 2 uger i Indien er du ikke bare fyldt op med indtryk fra en fremmed kultur fyldt med krydrede dufte, stærke farver, chanten fra hindu templerne og eksotisk varme. Du vil også føle dig afslappet og hensat til en overgivelse fra alt der kontrollerer vores hverdag der hjemme. For det er det Indien gør. Den får os ned i gear og får os til at sætte andre briller, der kan påvirke vores syn på livet. Måske turen netop er med til at ændre på noget i dit liv, som du har brug for at få ændret, eller du har måske bare brug for at slappe af, slippe hverdagen og have 2 uger for dig selv.

På denne tur bor du ikke på luksus Resort, men får mulighed for at mærke Indien og inderne ved at bo på et lille guesthouse midt i byen Kovalam. Dit guesthouse hedder Paradesh Inn, og er en lille oase midt i det indiske virvar. Paradesh Inn ejes af et hjertens varmt italiensk ægtepar, som ud over deres gæstfrihed også serverer byens bedste morgenmad med italiensk kaffe. Kovalam emmer af yoga og ayurvediske behandlinger, og folk fra hele verden kommer hertil for disse formål. Kovalam er en hyggelig by med mange små gadehandlere, hvor du kan gøre gode indkøb af krydderier, tøj, Cashmere, håndværk, guld og sølv.

På turen vil jeg arrangere udflugter til dig – lige fra besøg i Hindu templet til Vakalas skønne badestrand. Alle udflugter er ikke iberegnet prisen, men ligger på et mindre beløb.

Foretrækker du det, kan du vælge at flyve med mig dertil. Sædvanligvis flyver vi samlet, og jeg sørger for transport fra lufthavn til hotel. Du skal selv købe din flybillet, som jeg gerne vil være behjælpelig med.

Pris for 14 dage per person ca. 13.700 kr. Fly prisen ligger på mellem 5.000-6.500 kr. og er afgørende for den endelige pris for turen. Med i prisen er fly, hotel med 1/3 pension samt yoga undervisning 3 timer dagligt hver dag. Der betales separat for yoga undervisningen, som udgør 4.000 kr. Fly betaler du selv samt hotel, der betales på stedet. Derudover skal du kun beregne ekstra til diverse måltider og udflugter.

Næste Yogarejse til Sydindien:

Vi forventer den næste rejse til Indien i 2022 grundet Covid19

Yoga undervisningen foretages af yogalærer Lotte Ljungstrøm.

For tilmelding og yderligere oplysninger bedes du venligst kontakte Lotte på mail: lotte@ljungstroem.dk / Mobil +45 6171 3388.

Links:

Hotel Paradesh Inn: https://www.facebook.com/paradesh

Paradesh Inn finder du også på Tripadvisor og Lonelyplanet.

Fly: søge agent anbefales www.momondo.dk. Søg på CPH (København) – TRV (Trivandrum)