Kom i gang

Det er ikke altid let at komme i gang med Yoga, så derfor har jeg til hensigt at gøre det så nemt for dig som muligt.

Det er ikke sikkert du har lyst eller tid til at binde dig til ugentlige yogahold i et yogastudio, eller det kan være du føler dig utilpas ved at være i en sal med andre. Både kan du være i tvivl om hvorvidt du mestrer de forskellige stillinger, og om du nu gør det rigtige.

Derfor tilbyder jeg private timer, der kan foregå hjemme hos dig. Du er også velkommen til at samle flere fra din vennekreds eller familie til Yoga hos dig – lige når det passer ind i dit skema.

Private yogatimer har den fordel at ud over at passe ind i din tid, så vil du også blive guidet, hjulpet og vejledt, som ikke er muligt i et yogastudio.

Har du problemer med ryg, nakke, skuldre eller andet vil jeg tilrettelægge din yogatræning derefter, og du vil få det allerbedste ud af din indsats; Du får det bedre i din krop og får ro til dig selv, hvilket giver større overskud, mere energi og glæde i din hverdag.

Døjer du med stress, angstfyldte eller depressive tanker, kan Yoga hjælpe dig videre til et større velbefindende – ja måske endda vise dig vejen mod lyset igen. Læs mere på Hvorfor dyrke Yoga

Start med at kontakte mig. Jeg hører meget gerne din historie om, hvad der ligger bagom dit ønske om at starte Yoga. Dermed kan jeg kan tone mig ind på netop dit behov. Sammen tilrettelægger vi din primetime yogatid, og jeg kommer til dig med al udstyr – yogamåtter, yogablokke og bælter.

Glæder mig til Yoga-tid sammen med dig!