Priser

Privat Yoga

Yoga hjemme hos dig selv med din egen yogalærer. På denne måde får du en skræddersyet Yoga, som passer lige til dig. Pris for 1½ time

500 kr. 

5 X privat Yoga

Ved regelmæssig Yoga får du det optimale ud af din Yoga, og du vil kunne mærke forandring i krop og sind. Gyldighed 2 mdr.

2.250 kr./5 klip

10 X privat Yoga

Få gang i et mere kontinuerligt program med Yoga og mærk synlige forandringer. Gyldighed 3 mdr.

4.250 kr./10 klip

Yoga workshop

En Yoga workshop kan arrangeres til private formål eller til virksomheder.

kontakt for tilbud

Yoga foredrag

Et event eller foredrag, der handler om sundhed, hvor Yoga, meditation og åndedræt vil være i fokus på, hvordan du booster dit sundheds niveau. Tilbydes private såvel som virksomheder, og tilrettelægges efter behov og ønsker.

kontakt for tilbud

Yogarejser

Priser på yogarejser samt yogaretreats 

YDERLIGERE INFORMATIONER

Betaling

Vi har ikke nogen PBS ordning da dette har en administrativ udgift for det enkelte medlem, men du kan tilmelde dig din egen betalingsservice funktion i din bank via deres Netbank ydelse. Her kan du selv vælge at overføre penge ultimo hver måned til nedenstående konto nummer i Nordea. Ultimo hver måned fremsendes en faktura, dette uanset om har sat din Netbank til at overføre pengene automatisk. Vi følger op hver måned og sikrer at du har løbende medlemskab.

Hvis du har et gavekort, er det vigtigt du overholder udløbsdatoen på dit gavekort. Du kan blive opkrævet et tillæg, hvis du anvender dit gavekort efter udløbsdato. Dit gavekort er personligt, og kan ikke foræres til en anden person. Alle gavekort er registreret med fortløbende numre samt navn. Dette vil blive kontrolleret ved brug af kortet. Gavekort refunderes ikke.

Aflysning

Al aflysning på Yoga booking samt behandlinger skal ske senest 24 timer før. Såfremt der ikke er sket en aflysning på SMS, mobil eller e-mail senest 24 før booking, vil du blive opkrævet et gebyr på 50% af prisen.

Ved manglende betaling vil du efter fastlagte regler modtage 3 rykker på e-mail, hvorefter sagen går videre til inkasso.

Klippekort

Dit Yoga klippekort er personligt. Det vil sige, at det ikke kan deles med andre. Der er en udløbsdato på dit klippekort på 2-3 måneder fra den dag du køber det. Såfremt du ikke har brugt alle dine klip på kortet efter 2-3 måneder, kan du ikke få det refunderet.

Kontooplysninger

Nordea Bank
Reg-nr: 2276
Konto-nr: 8475 7211 37