UNDERVISNINGEN

Min Yoga undervisning byder på en blanding af de bedste Yoga former. Hatha Yoga, Vinyasa Flow, Restorative Yoga samt Yin Yoga. Enhver Yoga time bygges langsomt op med opvarmende øvelser og afsluttes blidt med Shavasana og Yoga Nidra, som er som desserten efter en god middag – afspænding for krop og sjæl.

Når jeg underviser er jeg fuldt ud engageret. Jeg viser både Yoga stillingerne udført på måtten og hjælper og støtter dig derefter med din Yoga. Ved at hjælpe dig i stillingerne vil du dels mærke et ekstra godt stræk, men også samtidig blive bevidst om din egen krop og dens potentiale. Mange gange finder vi ud af, at vi kan mere end vi tror.

Hatha Yoga og Vinyasa Flow fører dig ind i en rolig meditativ og koncentreret tilstand, bygger din styrke op og giver dig balance og smidighed. Du lærer at bruge dit åndedræt, som giver dig ro og nærvær. Både til dine Yoga stillinger og til dig selv. Med ro og nærvær lærer du på magisk vis dig selv bedre at kende. Yoga er ikke bare fysisk, men også en blid indgang til de dybere lag af dig selv – sindet og sjælen.

Der vil være Meditation og Pranayama blandet ind i undervisningen, hvor du lærer at finde stilhed og mærke nuet via gode Yoga teknikker. Jeg bruger teknikker fra Mindfulness, drømmerejser og visualiseringer. Dette påvirker både blodtryk, tankemylder, angst og uro i den gode retning.

Efter en Yoga time vil du føle dig gladere og godt tilpas i kroppen, og du går aldrig fra en Yoga time uden du føler dig som en bedre udgave af dig selv.

Jeg har for øje at tilgodese hver enkel elev og tilpasse undervisningen med hensyn til stærke sider og mindre stærke sider. Skulle du have skader af hvilken som helst slags, kan du altid tale mig, og jeg vil give dig råd og vejledning til hvordan du tager hensyn til dig selv. Ud over at være Yogalærer har jeg mange års erfaring som fysiurgisk behandler, hvilket gør at jeg har stort fokus på at dine muskler ikke bliver overbelastet eller overstrakt.

Jeg tilbyder både holdtræning, workshops samt 1:1 Yoga Sessions.

Min Yoga undervisning er tilrettelagt så alle kan dyrke Yoga – uanset om du er nybegynder eller øvet. Jeg opfordrer til at skabe tillid til din krop, og at den nok skal fortælle dig, hvad der er rigtigt og hvad der forkert.

Yoga skaber forbindelse mellem krop, sind og sjæl.