UNDERVISNINGEN

Min yogaundervisning byder på klassiske yoga stræk, stillinger (asanas), yoga flow (Vinyasa) og afspænding (Savasana). Undervisningen er baseret på Hatha, Iyengar og Yin yoga, krydret med den personlighed og passion jeg lægger i undervingen. Hatha Vinyasa flow fører dig ind i en meditativ og koncentreret tilstand, og udfordrer dig på din styrke, koordination og smidighed.

Jeg har for øje at tilgodese hver enkel elev og tilpasse undervisningen med hensyn til stærke sider og mindre stærke sider.

Her er der plads til alle, og min yogaundervisning er tilrettelagt så alle kan dyrke yoga.

Jeg plejer at sige, at min yoga er nordificeret, og dermed er der gjort plads til at vi i Norden kan finde de aller bedste sider af yogaén, som passer til vores livsstil. Jeg presser ikke en indisk hindu stemning ind i yoga salen, men inviterer dig ind til at mærke lige præcist det, som du har brug for.

Måske du har brug for at blive mere smidig fordi din krop har siddet på en kontor stol i mange år eller du står midt i en livskrise, og har brug for at finde dig selv.

Yoga er et redskab, som skaber forbindelse mellem krop, sind og ånd.

Hatha Yoga

Hatha Yoga er en ældgammel og effektiv metode til at styrke kroppen, sindet og sjælen. Effekterne af Hatha Yoga er en stærk og smidig krop, fysisk og psykisk velvære, mental klarhed og indre ro.

Praksissen forbedrer viljestyrken, giver entusiasme, optimisme og et enormt dynamisk energioverskud samt et stærkt immunforsvar. Negative tilstande som depression, tungsind, jalousi, vrede osv. vendes til positive tilstande som glæde, kærlighed, indsigt og livslyst gennem effektiv kontrol over kroppens og sindets indre energier.

Yin Yoga

Yin Yoga arbejder med at strække bindevæv og de facier, som omgiver vores muskler og organer. Vores Yin Yoga er baseret på traditionel kinesisk medicin TCM, som er evidens baserede behandlingsformer.

Yin Yoga dyrkes i ro, hvor stillingerne holdes i op til 3 minutter. Ved at kombinere åndedrættet med en Yin stilling løsnes for spændinger og blokeringer i den indre krop. Yin Yoga er helt fantastik yoga teknik, som bl.a. kan hjælpe dig som døjer med ondt i ryggen.