AKTUELLE WORKSHOPS

KLANGMEDITATION & YOGA

Super fuldmåne tirsdag d. 10. marts 2020 kl. 19.00 – 21.00

Klangmeditation og lydhealing
v/Anne Toxværd og Yoga Chandra Namaskar v/Lotte Ljungstrøm

SMUKT ❤︎ MEDITATIVT ❤︎ FREDFYLDT FOR KROP OG SJÆL

Kom og oplev en fredfyldt aften med smukke nærende lyde, der afstresser og skaber ro.

I den mørke tid har vi ekstra brug for at blive næret af den healende energi, der ligger i de meditative og afstressende lyde fra tibetanske klangskåle. Lyd og vibrationer hjælper kroppen nænsomt ned i en dyb afspændt tilstand, så uro, stress og spændinger slippes, og energisystemet bringes tilbage i balance.

Workshoppen starter med Yoga, hvor vi laver månehilsen Chandra Namaskar, og varmer kroppen op inden vi skal nyde den afslappende meditaion.

Der er tæpper og øjenpuder i lokalet, men du er velkommen til selv at medbringe et ekstra yndlingstæppe og -pude samt en drikkedunk.

Pris 300 kr. Begrænsede pladser (max. 20). Under 10 deltagere kan aflysning forekomme.

Tilmelding til Lotte på e-mail lotte@ljungstroem.dk. Skriv “Yoga og klangmeditation” i overskift feltet. Du vil herefter modtage en opkrævning som bekræfter din deltagelse.

Klangmeditation Workshop ByLjungstrøm

HVORDAN FÅR JEG EN SUND OG SMUK HUD

Arrangement med skønne hudplejeprodukter & bobler i glasset

Hudpleje med omtanke – Yroli Skincare

Tirsdag d. 29. oktober kl. 18.30 – 20.30

De fleste af os går op i søvn, kost og motion, så vi selv og vores familie kan have en sund livsstil. Det er livskvalitet for os – vi vil gerne holde os godt og se sunde, smukke og vitale ud. Derfor vælger vi økologisk mad og dyrker yoga. Vi prioriterer ikke-forgiftet og naturligt forarbejdet mad, fordi vi ved, at vi på den måde bygger kroppen op med næring, som den bliver sund og vital af. Det samme gælder, når det handler om den hudpleje, man smører på kroppen .

Kom og bliv klogere på de valg, du træffer, når du køber hudpleje. Hvilken sammenhæng er der mellem sund kost, motion og hudpleje? Hvilken betydning har det, at den hudpleje, du vælger, er kvalitet og lavet af naturlig råvarer, og hvorfor er det relevant at gå efter hudpleje, der er økologisk certificeret? Hvilken hudpleje passer til dine behov?

Jeg har inviteret Yrolí Skincare til at komme og gøre os klogere. Trine-Lise og Jette er indehavere af Yrolí Skincare, og de holder til i den gamle arrest bygning i Fredensborg. De fortæller om Yrolí Skincare og guider dig i, hvordan du kan bruge deres produkter. De har lovet at give rabat, hvis nogen bliver fristet til at købe på aftenen.

Pris for arrangementet er 75,- kr. hvor du får et glas bobler og snacks samt mulighed for at købe lækre produkter til reduceret pris.

Tilmelding sker ved at sende en e-mail til lotte@ljungstroem.dk med overskriften “Yroli workshop”.
Du kan betale via mobilpay på 61713388, skriv “Yroli workshop”.

Tilmeld dig workshops her!

  • Skriv dato for den eller de workshop/s du gerne vil deltage i.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.