Dejligt feriehus til udlejning (kun for personer vi kender eller som du kan stå inde for)

 

Vores skønne hus ligger i Blekinge län ikke langt fra Olufström og Karlshanm, et område som bærer præg af klippesten, bakket terræn og fantastiske skov områder. Der er ikke langt til hverken hav eller sø og med gode muligheder for at bade og fiske. Huset ligger kun få kilometer fra det verdens berømte Mörrum Laxfiske, og ca. 10km fra Harresjömåla søerne som er kendt for deres ørred fiske. Vi tager selv mange ture med overnatninger i dette område med enten kajak eller kano, en flot tur med alt hvad fritidslivet begærer.

Sverige4

Huset er i 3 plan, bygget på klippe sokkel hvor kælderen kun er til vask og viktualier. Stueplan er med indgangsparti, bad/toilet, stort køkken med direkte udgang til stor terrasse med sol fra formiddag til sen aften, fra køkken også én spise og hyggestue, stort TV stue med masser af sofaplads, ét soveværelse,  og på øst siden – udgangs parti til lille hygge udestue som vi anvender meget om sommeren. På første sal er der stort soverum med plads til 5 personer og et soveværelse igen med dobbeltseng, begge med fin udsigt.

Grunden er på 5000 kvm og ligger med skov omkring, dog i en afstand som gør at vi har masser af lys og ikke flere myg end i Danmark – faktisk mindre. Vi har en lade på ca. 360 kvm i 3 plan, stue etage er indrettet som Yoga sal da der afholdes Yoga events ind imellem. Vi har en stor trampolin for børn og voksne og en finsk vildmarks badetønde med brændeovn og sol terrasse. Der er grill plads under vores store “Avatar Eywa” træ – her kan anvendes vores BonFire grill udstyr til dem som holder af udendørs livets mange muligheder for madlavning. Vi laver ofte mad hér i de lange sommeraftener, og dem som ønsker at slappe af kan lægge sig i hængekøjen og se på mens der kokkereres.

Omkring grunden ligger skove og stier til mange god spadser ture hvor man fra gang til gang kan oplevere det rige dyreliv – vi har mange fugle, rådyr, få gange set elge, vildsvin, ræve og grævlinger. Man kan bevæge sig frit omkring og måske gå en aftentur ned til søen bag huset. Vi har dog ikke bade mulighed i denne sø grundet vi ikke har fældet træerne, men kun 4 km fra huset findes det perfekte badested med legeplads, bade bro, grill plads osv..et sted vi cykler eller kører til hver dag i sommeren for at friske op. I samme område finder i det lokale supermarked som stort set har alt hvad der skal bruges i hverdagen. Men Olufström er klart en mål når der skal handles stort ind (det ligger ca. 10km fra huset) , her finder i mange supermarkeder og forretninger. Dernæst er Karlshamn et mål i sig selv idet byen er stor, byder på mange forretninger og ikke mindst skærgårdens mange flotte områder med havne restauranten “Wägga Fisk & Delikatess” som er et besøg værd. Når turen går hjemad kan man lige runde vandfaldet i Mörrum Laxfiske, her ses de ivrige lax fiskere fra hele verden stå med fluestang og håbe på bid i den store klasse.

Det praktiske:

Huset har stort set alt og er bygget til helårs beboelse. Det vil sige at huset er moderniseret med vand, kloak, varme og el , men den gamle stil (huset er fra 1911) er bevaret. I køkkenet er en 2½ meter tyk “vedspis” plads med brændeovn og pizza stenovn dog er det kun Husquarna brændeovnen der må anvendes. Selve brændeovn og skorstens funktion er nyrenoveret/certificeret/sikkerheds godkendt i 2016 og der findes brandalarm.

Sovepladser: 9 stk, (3 soveværelser) 2 + 5 + 2, dyner og hovedpuder er til stede, dog medbring senge linned selv eller i kan leje (se detaljer)

Køkken: alt hvad der kan tænkes er tilstede inkl. opvaske maskine, keramisk komfur,køl/frys,kogekedel,alt muligt el udstyr til madlavning

Teknik: 100MBit Fiber Internet, TV, DVD,anlæg med vinyl pladespiller, el-varme, varmt/koldt vand, brændeovn

Regler: ingen rygning er tilladt indendørs, i står selv for slut rengøring efter jer (alt udstyr findes til dette). Vi har desværre ikke mulighed for at få nogen til at gøre rent endnu, det kommer måske snart. Alt i køkken er til brug for alle – princippet er at man sætter noget nyt magen til eller noget lignende når man anvender det der står – fornuften styrer (-:

Vejledninger: Der findes en mappe med alle oplysninger om huset, området, udflugter og hvordan man skal gøre med el/vand og varme, WIFI osv…

Uheld: Sker der nogen skade på ting og sager så finder vi en løsning på dette – husk bare at være ærlig og pas på huset som var det dit eget.

Hvor er huset (Google Maps)

FÅGLEBODAVÄGEN 291-23, 290 60 Kyrkhult, Sverige

Kørevejledning (den hyggelige rute ca 2½ timer)

Kørevejledning (mest motorvej ca 2 timer via broen, 2½ via Helsingborg )

Pris: 5000 DKR/uge inkl alt – alt andet aftales. Huset er registreret hos SKAT i Danmark da vi betaler ejendomsskat af huset ( også i Danmark). Vi kan tilbyde slut rengøring for 950 kr. (se detaljer)

Perioder:

LEDIGT lørdag til lørdag

UGE 25,26,27

 

OPTAGET lørdag til lørdag

UGE 28,29,30,31,32

 

Ugeskift er fra kl 11 hvor man senest forlader huset og ankomst er kl 15 med mindre andet aftales

 

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”]

[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]