Betaling

ByLjungstrøm modtager betaling via bank overførsel eller Mobil Pay fra Danske Bank. Der kan ikke betales med nogen form for betalingskort. Betaling vil først blive trukket på din konto, når dit medlemskab er aktiveret eller et eventuelt gavekort er udstedt. Alle beløb er i DKK  og er incl. moms  såfremt produktet er moms berettiget. Alt undervisning og nogen former for fysiologiske behandlinger er ikke moms pligtigt, dog er alt wellness og evt. varesalg med moms.

 

Levering

ByLjungstrøm leverer produktet efter nærmere aftale. Gavekort og klippekort udstedes på Danstruplund eller fremsendes via mail.

 

Reklamationsret

Såfremt en vare er defekt kan denne ombyttes i henhold til købeloven

Klippekort og VIP kort til personlig træning kan ikke refunderes eller overdrages efter udstedelse.

Der er udløb på alle typer yoga klippekort og henviser til fanebladet med priser.  Alle typer kort vil have en udstedelsesdato, såfremt denne mangler vil det være faktura/betalings dato der gælder.

Gavekort er ikke personligt men skal anvendes inden 12 mdr. fra udstedelsesdato. Et gavekort kan ikke refunderes eller konverteres til eventuel udbetaling.

 

Refusion

Hvis der er aftalt refusion, så bedes I sende jeres bankoplysninger, så vi kan overføre det aftalte beløb.

 

Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores shop på Danstruplund. Det gælder ikke klippekort, uanset type kan disse ikke refunderes.

Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager varer, returnerings omkostninger skal køber selv afholde.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen.

Meddelelsen skal gives pr. mail på lotte@ljungstroem.dk. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret og denne skal så godkendes inden afsendelsen.

 

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde som hvis du prøvede den i en fysisk butik. Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt. Det betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug. Er der tale om cremer eller olier må varen ikke være brudt, emballagen skal være intakt og produktet må ikke have været anvendt som prøve vare. Såfremt du ønsker at prøve cremer eller olier skal du komme i klinikken.

 

Klagemuligheder:

Har du en klage over vores et engagementer, yoga undervisning, yoga medlemskab,  yoga klippekort eller et udstedt gavekort kan der sendes en klage til Lotte Ljugnstrøm eller du kan anvende kontakt formularen