Yoga retreat på Gelskov Gods

den 17.-20. maj 2022

den 5.-7. august 2022

den 11.-14. oktober 2022

Få smidighed, styrke og ro i sindet – et yoga retreat midt i naturen

Et retreat, hvor du kan trække dig fra alle hverdagens forpligtelser og tankemylder, og give dig selv ny energi samt indre ro gennem Yoga og nærvær i naturen – som du har lige ude for døren.

På dette Yoga retreat vil du lære at lukke af for den ydre verden, med al dens larm og påvirkninger. Ved at dyrke Yoga bevæger du dig ind i din indre krop, hvor du kan finde fred og ro til at være i det, der er i dit liv lige nu. Det er mere end nogen sinde vigtigt, at du lærer at navigere i en verden med fysisk og mental støj. Yoga har de værktøjer, som kan balancere dit liv, så du ikke bliver trukket ind i en negativ spiral. Yoga giver dig glæde og ny energi.

Du vil på dette Yoga retreat blive hjulpet og guided, og der er plads til en personlig vejledning af Lotte, som har mange års erfaring bag sig. Uanset hvor du er i livet, og uanset hvor du er med din erfaring omkring Yoga, vil dette retreat tilgodese alle.
Du vil blive undervist i forskellige Yoga former, og der vil være elementer fra Hatha- Restorative- og Yin Yoga. I Hatha Yoga vil du arbejde med de flydende bevægelser, som kaldes Vinyasa Yoga, der vil give dig en mediativ følelse. Restorative Yoga er lange stræk med guided afspænding, og Yin Yoga tilgodeser dit bindevæv og lærer dig at mestre udholdenhed og dyb koncentration.

Åndedrættet vil være i fokus på dette retreat, idet din vejrtrækning fortæller dig om kroppen og sindets tilstand. Ved at kontrollere åndedræt, kan du ganske hurtigt få styr på dit nervesystem, og bringe det til ro.

Med naturen omkring dig, inviteres du til fordybelse, ro og stilhed. Når du er i naturen, findes der ikke bedre mulighed til at fordybe dig i Yoga, meditation og de værktøjer dette giver dig.
Et Yoga retreat kan give dig et boost til din hverdag, og skabe nye gode tanker til dit liv.

Retreatet er både velegnet for dig, der er ny i forhold til yoga og meditation og for dig, der har erfaring.

Gelskov Gods har 14 skønne helt individuelt indrettede soveværelser – alle med udsigt og enten morgen eller aftensol. Der deles om 6 badeværelser og 7 toiletter.

En dag på yoga retreat kunne se således ud:

PROGRAM

Kl. 07.30 – 08.00 – Te og frugt

Kl. 08.00 – 09.30 – Yoga

Kl. 09.30 – 09.45 – Oplæg omkring valgfrie opgaver til mindfulness og meditation

Kl. 10.00 – Morgenmad

Kl. 11.00 – Fritid – brug tiden på de valgfrie opgaver, slap af eller gå en tur i naturen

Kl. 14.00 – Frokost, oprydning og hvil

Kl. 15.00 – Te/kaffe og kage

Kl. 16.00 – 17.30 – Yoga

Kl. 17.30 – 18.00 – Meditation

Kl. 19.30 – Middag

Te og kaffe efter maden, samt hygge

Retreatet inkluderer

  • Overnatning i enkelt eller dobbeltværelse
  • 3 lækre vegetariske måltider dagligt
  • Yoga og afspænding 2-3 gange om dagen
  • Guidede meditationer med fokus på mindfulness
  • Fordybelse i naturen
  • Individuelle vejledning og guideninger i yoga asanas
  • Kaffe/te inden morgen undervisning og efter middagen

Gelskov Gods – et helt særligt sted

Gelskov Gods er en velbevaret herregård beliggende midt i et kuperet og varieret herregårds landskab helt centralt beliggende i kongeriget – på Sydfyn.

Hvert værelse, hver stue, hver lille krog er unik. Stedet bærer præg af ejerens sans for smukke detaljer. Antikviteter, finurligheder og badekar på løvefødder møder dig i et sansebombardement af æstetik.

Gelskov Gods har 14 skønne helt individuelt indrettede soveværelser – alle med udsigt og enten morgen eller aftensol. Der deles om 6 badeværelser og 7 toiletter.

Yogasalen med udsigt til skov. Rådyr der kommer forbi, og nysgerrigt kigger ind gennem de store vinduer. Køkkenet, hvor vi skal indtage de daglige måltider, forberedt af egen kok, er som en tidsrejse til fordums herskabelige gemakker, og så alligevel med nutidig komfort.

Her finder du uforstyrret ro, der hurtigt giver en fornemmelsen af at være langt fra alting
– men uden egentlig at være det:

Afstand fra:
København 1,45 timer
Århus 1,5 time
Odense 20 min
Svanninge bakker (offentligt tilgængelig statsskov) og Sydfynske Øhav med dejlige badestrande blot 15 min kørsel fra godset

TILMELD DIG NÆSTE RETREAT

ByLjungstrøm og Zen Luxury Travels tilbyder yogaretreats med garanti for kvalitet