Yogarejse til Sri Lanka

Tropisk natur med luksus for krop og sjæl

Dato: Næste rejse forventes i 2022

Sted: The Garden House, Ginigalla, Habaraduwa, Sri Lanka

Pris: pr. person 12.500 – 14.500 kr. for 2 uger med halvpension og 40 yogatimer. Dertil kommer flyrejsen, der ligger på mellem 5.000 – 6.000 kr.

Vi rejser til det sydlige Sri Lanka nær byen Galle. Cirke 10 minutter fra kysten ligger denne smukke villa bygget i bedste koloni stil, omgivet af en tropisk have, egen infinity pool og stor veranda med plads til at dyrke Yoga. Omkring i haven og med udsigt over rismarker færdes veraner, aber, påfugle og mange spændende fuglearter.

Villaen er dansk ejet af ægteparet Ulla og Jørgen, der gennem et langt liv har arbejdet for Røde Kors og nu slået sig ned på Sri Lanka. Ulla og Jørgen fortæller gerne livskloge historier ude fra verden.

Villaen rummer 5 smukt indrettede værelser inklusiv et stort annex. Da værelserne har forskellige størrelser vil der være forskellige priser der svinger ca. 1.500 kr. Der er mulighed for at bo i en nærliggende villa, såfremt The Garden House bliver udsolgt på værelser, og du ønsker at deltage på rejsen. Max. antal deltagere er 15 personer.

Sri Lanka byder på eksotisk natur og skiftende landskaber. Strandene er som et bountyland med svejende palmer og klart rent vand. Der er som regel store bølger langs stranden, og dette er også et yndet sted for surfere. Netop her i det sydlige Sri Lanka har du bedst mulighed for at opleve blåhvaler og store flokke af delfiner. Naturen er skiftende fra jungle, rismarker og teplantager. Sri Lanka er en grøn ø, og derfor kan der komme små og store regnskyl, som ofte er hurtigt overstået, og derefter skinner solen igen fra en skyfri himmel.

Yoga undervisning:

Du undervises hver morgen 1½ time og aften 1½ time i Yoga, Pranayama (åndedræt), meditation og mindfulness. Yoga undervisningen vil variere mellem Hatha Yoga, Yin Yoga og Restorativ Yoga. Der findes yogamåtter, bælter og yoga blokke på stedet, men du er velkommen til at medbringe dit eget udstyr. Yogaén vil både udfordre dig på din styrke, smidighed og puls, men også have rolige og meditative studer med henblik på at mærke nærvær og skabe ro til både krop og sjæl. Det anbefales at du har dyrket Yoga jævnligt for at deltage på undervisningen. Niveau: let øvet – øvet.

Muligheder for oplevelser:

 • Teplantager og fabrikker med synligt levn fra en engelsk kolonitid i højlandet.
 • Yalas uberørte og vilde natur. Nationalparken rummer mange ynglesteder for forskellige arter af vilde dyr. Yala har verdens største antal leoparder på det samme sted, selvom det kræver en vis portion held at spotte pletterne. Blandt de større dyr kan vi se elefanter, krokodiller, vildsvin, vandbøfler og aber. Desuden utallige forskellige farvestrålende fuglearter.
 • Hvalsafari med mulighed for at se blåhvaler, kaskalothvaler, delfiner mm.
 • Det imponerende fort i Galle, et hollandsk fort fra det 17. århundrede.
 • Sri Lankas kultur og tradition, musik og danse.
 • Vestkystens smukke strande.
 • Cykelture både arrangerede og på egen hånd.
 • Månesten og safir minedrift

Turen inkluderer

 • Fly fra København/Colombo retur
 • Kørsel i bus m. aircondition til og fra Colombo lufthavn
 • 2 ugers overnatning i luksus villa
 • Halvpension (brunch og aftensmad med 2-3 retter mad)
 • 40 timers Yoga undervisning inkl. Meditation og Pranayama

Tilmelding:

Yogalærer Lotte Ljungstrøm mobil 61713388 eller e-mail lotte@ljungstroem.dk