YOGAREJSE I SRI LANKA

D. 4.-12. NOVEMBER 2022

____________________________________________________________________________

Gemt i hjørnet af talalla strand finder du det fredfyldte Talalla Retreat…

SRI LANKA OG YOGA ER DEN ULTIMATIVE DEJLIGSTE KOMBINATION. DEN RO OG VARME DU FINDER I NATUREN OG HOS MENNESKERNE PÅ SRI LANKA, GIVER DIG DEN BEDSTE MULIGHED FOR AT FINDE DEN I DIG SELV.

Vi har fundet et unikt sted på Sri Lanka, som giver dig den allerbedste mulighed for at få ro til dig selv og dyrke Yoga med udsigten over havet. Som du netop dyrker Yoga med synet vendt mod havet, vil det invitere dig dybere ind i en tilstand af nærvær, hvor du mærker af du ganske hurtigt lægger din hverdag fra dig. Måske det er øjeblikke som disse, der giver dig følelsen af lykke, og måske det er disse øjeblikke, der ændrer dine tanker og forventninger til livet..

Yoga og Sri Lanka kan noget helt specielt. Din yogalærer Lotte Ljungstrøm vil forføre dig ind i yogaen på denne rejse, og med Lottes brede erfaring med Yoga og med Sri Lanka rejser, vil hun invitere dig ind til dine sanser. Duftene og lydene af Sri Lanka blander sig perfekt med Yoga, Mindfulness og Meditation, og vil muligvis sætte sig som evige minder i din følelsesmæssige hukommelse.

Hver dag starter med et glas vand med citron, som renser kroppen og gør dig klar til Yoga. Der er Yoga hver morgen, som tilgodeser hver enkel, og Yogaen tilpasses stemning og behov. Morgenen starter med blide stræk og dybe vejrtrækninger. Du vil blive introduceret til Pranayama, som er åndedrætsteknikker, der påvirker nervesystemet, balancerer hormoner og blodtryk.

Sent på eftermiddagen lige inden solen går ned mødes vi igen til Yoga. Da kroppen er varm af den lune srilankanske luft, byder det ind til lidt mere Yoga i bevægelse. Hatha Vinyasa Yoga styrker din krop ved at tilgodese bindevæv, muskler og led. Også her vil Lotte lære dig Yoga teknikker, filosofiske begreber og ikke mindst, hvordan du mærker efter i dig selv og på den måde får det allerbedste ud af Yogaen.

Du vil på denne rejse blive introduceret til Hatha Yoga krydret med Yin og Restorative Yoga. Alle Yogaklasser slutter med Shavasana og Yoga Nidra, som er afspænding for krop og sjæl. Yoga Nidra er netop Yoga for dit sind, som fjerner tankemylder og erstatter mindre gode tanker med de gode. Yoga Nidra er er fantastisk værktøj til at modvirke stress, bekymringer og andre negative påvirkninger, og give dig sand ro til sjælen.

Med Yoga Retreat på Sri Lanka får du…

  • Flyrejse tur/retur København – Colombo inkl. transport til og fra lufthavnen
  • Flyskatter og afgifter
  • Syv overnatninger i en Sea View Villa på Talalla retreat. Villaen ligger enten i stueetagen eller på første sal kun få meter fra stranden og er indrettet med autentiske srilankanske møbler og tekstiler. Villaen har udendørs badeværelse, der tillader naturligt lys
  • Helpension under hele opholdet
  • 2 daglige yoga sessioner med Lotte Ljungstrøm som underviser. Hver session vil have fokus på forskellige typer yoga, som tilgodeser individuelle behov. Undervisningen bliver tilrettelagt efter gruppens niveau, så alle får noget ud af undervisningen
  • Individuelle vejledning og guideninger i yoga asanas
  • Mulighed for udflugter til lokale attraktioner
    *Lotte vil prøve og tilrettelægge yoga undervisningen, så der er plads til at udforske lokale attraktioner i løbet af ugen

INFORMATION OG TILMELDING HER