Yogaferie i Marokko

d. 30.10. – 6.11. 2021

UDSOLGT – VENTELISTE

Nyd en uges yoga ferie i det varme Marokko.

Giv dig selv mulighed for at træde ud af den daglige rytme og nyde en periode med fred og fordybelse, hvor du får Yoga og meditation to gange om dagen.

Ind imellem undervisningen er der god tid til at tage på udflugter eller blot at være til stede, få hvilet, nyde livet og måske få læst en god bog. Og dermed kan du vende tilbage til hverdagen med en større glæde, styrke, nye indsigter og fornyet energi. Giv dig selv denne gave og forkæl din krop og dit sind. Der er max. plads til 16 personer i gruppen og der vil blive taget hensyn til individuelle behov.

Vi dyrker yoga og meditation hver morgen og aften. Der vil blive undervist i Vinyasa, Yin og Restorativ Yoga samt Meditation, Pranayama og Mindfulness. Vi sætter fokus på de 7 chakra energier og positiv energi.

Du har hele dagen til egne udflugter, surf kursus eller selvforkælelse med f.eks. massage og Hammam.

Stedet vi bor på hedder Vila Mandala, og er en skøn oase lidt uden for byen Banana Village. Stedet drives af englændere. Vila Mandala består af 9 skønne store værelser. De fleste med eget bad og toilet. Vores Yoga Shala ligger på 3. sal med udsigt til de smukkeste solnedgange udover Atlanterhavet. Du kan få en dukkert i poolen og nyde terrassen hvor vi spiser og soler. Til de kølige aftener er der en meget hjemlig stue med bøger, spil, guitar mm. Der serveres hjemmelavet vegetarisk eller pesketarisk marokkanske mad. Morgenmaden er et kapitel for sig, med frisk frugt, smoothies, æg brød, yoghurt og hjemmelavet müsli.

Vila Mandala tilbyder forskellige udflugter og aktiviteter, som kan arrangeres i mindre grupper til yderst rimelige priser. Transport foregår i hotellets egne minibusser eller lokale taxi.

Paradise Valley, som er ca 30 min kørsel ind i landet. Lokale guider viser dig de smukkeste landskaber. Dale med floder, åer, vandfald og svømmesteder.

Agadir Souq, som det tætteste store marokkanske marked. Hesteridning og Kamelridning, enten på stranden eller på nærliggende Ranch.

Essaouira, som er en meget smuk by med en stor smuk strand og autentisk fiskerleje.

Taroudant, som er en klassisk marokkansk by med bymure og 2 souqs med masser af lækre ting.

Hamman og Massage Priser ca. 250,- for Hamman og 1 times massage.

Surf undervisning, kan bestilles både hjemmefra og dernede. Enkelte dage eller en uges intensivt kursus.

Praktiske oplysninger:

Prisen for hele rejsen ligger på 8.200 – 9.500 kr. som dækker:

Fly, ophold i privat villa (enkeltværelsestillæg kr. 1.600). Helpension med kaffe/te, kage, frugt og nødder ad libitum. Derudover vil du modtage 21 timers Yoga undervisning med Meditation, Mindfulness og Pranayama. Prisen afhænger af værelsets størrelse og beliggenhed. Nogle værelser er med hav udsigt og andre ligger mod gården med beplantning. Eneværelserne er mod gården, hvoraf 2 af værelserne deler bad og toilet.

Da rejsen ikke er dækket af rejsegarantifonden, skal fly tilkøbes særskilt. Norweigan flyver direkte fra ca. kr. 1.400 t/r fra CPH til Agadir. Lufthavnstransfer til/fra Agadir er inkl. i prisen. Der vil forekomme tillæg til transfer fra Marrakech og Essauroia lufthavne.

Vila Mandala tilbyder forskellige udflugter og aktiviteter, som kan arrangeres i mindre grupper, til yderst rimelige priser. Transport foregår i hotellets egne minibusser eller lokale taxi.

Underviser: Lotte Ljungstrøm, som er uddannet Yogalærer og indehaver af ByLjungstrøm Yoga og Wellness Studio. Lotte er certificeret Hatha Vinyasa Yogalærer, Iyengar Yogalærer samt Yin Yoga lærer v/Victor Cheng

Kontakt for mere information Lotte Ljungstrøm på mobil 61713388 eller mail: lotte@ljungstroem.dk. Ring eller skriv om værelseskategori samt pris. Tilmelding er bindende ved betaling af depositum på kr. 2500,- Din plads er først sikret, når du har indbetalt depositum.

Beløbet indbetales til Nordea Bank reg. nr: 2355 kontonr: 6898467293 og du bedes huske, at notere dit navn ved overførslen.

Restbeløbet indbetales senest d. 1. september 2020, og du vil modtage en påmindelse såfremt du ikke har indbetalt restbeløbet.

Tilmelding til

ByLjungstrøm
mobil 61713388 
mail lotte@ljungstroem.dk